.

.

Трип Лајт ХДМИ Над Мачка Активни Видео Продолжувач Комплет 200 ' - видео аудио екстендер-над МАЧКА - до фт

Трип Лајт ХДМИ Над Мачка Активни Видео Продолжувач Комплет 200 ' - видео аудио екстендер-над МАЧКА - до фт

DEN 991.84
Износ

Трип Лајт HDMI Над Cat5/6 Активен Комплет За Продолжување Видео 200 ' - Видео/Аудио продолжувач Клучни Карактеристики и Придобивки : Се Протега сигнал од 1080i(60 Hz) до 200 стапки.(61 м), сигнал од 1080п(60 Хз) до 150 стапки.(45,7 м) И 3Д сигнал до 125 стапки.(38,1 м). Поврзете до 3 б126-110 далечински повторувачи помеѓу предавателот и приемникот за максимален опсег на сигнали од 700 стапки./213 м (1080и), 500 стапки./152,4 м (1080п) и 400 стапки./121,9 м(3Д). Предавателот и приемникот се поврзуваат со еден Кабел Cat5e/6(за најдобри резултати, користете кабел со Цврста жица 24 AGG Cat5e/6, како Што е Tripp lite extrate entrove entering s N202-Series). Поддржува стерео и 7.1-канален опкружувачки звук (повеќеканален или PCM) аудио. Поддржува 24-битна Вистинска Боја (8 бита по канал) и HDCP. Вградената контрола за изедначување ви овозможува да ја прилагодите сликата на локалниот монитор. Инженеринг за приклучување и играње-без софтвер или драјвери за преземање и инсталирање.

R

Им се допаѓа и на купувачите