.

.

Замена RC Master Cylinder Cylinder компатибилен со 2000- Chevrolet S GMC Sonoma 6Cyl 4Cyl 4.3L 2.2L со резервоар

Замена RC Master Cylinder Cylinder компатибилен со 2000- Chevrolet S GMC Sonoma 6Cyl 4Cyl 4.3L 2.2L со резервоар

DEN 1.67
Износ

Специфично за производи Посебно Тип : Директна замена Продадена на еднаквост : Продадена индивидуално, вклучени : Резервоир-плочки OE Број : 18042802, 18060793 INTERCHANGE Дел Број : M630034,174780,13066043,132958,18042802,18079333333333333333333333333333333333333333333343343333. компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. 1 внатре, изградено во Линден, NJујорк Фабрика, 11-та цифра на Vin IS K2001 Blazer (подмодел : LT, Trailblazer) Bore : 1 in.2001-2002 Blazer (подмодел : LS, Xtreme) Bore : 1 in.2003-2005 Blazer (Подмодел : Xtreme, ZR2) 2001-2003 S10 BASE2000-2004 S10 LS2002-2004 S10 ZR52000-2003 S10 (подмодел : Xtreme, ZR2) GMC2005 Jimmy Base Bound : 1 in.2001-2002 Jimmy SLS2003-2005 Jim M BORE BORE BORE : 1 Во.2000 Jimими (подмодел : Дијамантско издание, пратеник, SLE, SLS, SLT) изграден во Линден, NJујорк Фабрика, 11-та цифра на Вин е K2001 Jimими (подмодел : Diamond Edition, SL, SLE, SLT) 2000-2001 SONOMA SLE2000- 2004 Sonoma (submodel : SL, SLS) Oldsmobile2001 Bravada Base2000 Bravada Base Built at Linden, NJ Plant, 11th Digit of Vin is K Replaces OE number : 18042802, 18060793. Interchange Part Number : M630034,174780,13066043,132958,18042802,18060793 . FITS Изберете : 2000-2004 Chevrolet S Truck S10 2000-2005 Chevrolet Blazer 2000-2004 GMC Sonoma 2000-2001 GMC Jimmy 2000-2001 Olds Mobile Bravada и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите