.

.

Знамето на премиерот на автомобилот во Тексас Сан Антонио

Знамето на премиерот на автомобилот во Тексас Сан Антонио

DEN 2.67
Износ

Врзете го возењето со знамињата на нашите автомобили поставени на бел пластичен персонал со заграда за монтирање. Карактеристики на јасни тимски графики, така што никој нема да може да го оспори вашиот статус како фан #1. Beе бидете горди да го прикажете ова возбудливо тимско знаме цела сезона! Оди тим !!! Официјално лиценциран со лига и тим. Знаме на автомобилот. Јасни тимски графики.

R

Им се допаѓа и на купувачите