.

.

Костим за Капење ајомет За Жени Костими За Капење Со Склекови Бендо Женски Бразилски Комплет Завој За Облека За Плажа Бикини Костими За Капење Костими За Капење,Гр?

Костим за Капење ајомет За Жени Костими За Капење Со Склекови Бендо Женски Бразилски Комплет Завој За Облека За Плажа Бикини

DEN 0.33
Износ

Секси Костим За Капење За Жени Костими За Капење Со Склекови Женски Бразилски Комплет Завој За Облека За Плажа Бикини Костими за Капење Пакет за Костими за Капење вклучуваат : 1сет Костими за Капење (Кои Содржат Подлога За Градите)Стил На Ракав : Редовен Стил : Секси,Каузална Декорација : Тип Без Шема : Еднобојна Сезона : Летна Пригода : Дневно,базен ,Сеаноте : ве Молиме споредете ги големините на деталите со Твоето Пред Тебе !!! Користете слична облека за да ја споредите со големината пол : Женска Облека Должина : Обичнаматеријал : полиестеритем специфики Слабеење Контрола На Стомакот Танкини Врв : Секси халтер в танкини костими за капење, танкини со висок струк, врвови за танкини со обликувани чаши. Карактеристика : Прилагодлива лента за влечење, умерена покриеност и поддршка, лизгачи На Златни метали, Секси без грб, долни Костими за капење со Висок струк. Материјал : Полиестер и спандекс, Целосно наредени, Меки и растегливи. Повод : костимите за капење танкини се погодни за пливање, крстарење, семеен базен, забава на плажа. Големина : (Нашата Големина Шема) S=САД 4-6, M=САД 8-10, L=САД 12-14, XL=САД 16-18, XXL=САД 20.

R

Им се допаѓа и на купувачите