.

.

Маѓепсници Облик Умира, Создаде-А-Снегулка 6

Маѓепсници Облик Умира, Создаде-А-Снегулка 6

DEN 1.33
Износ

Маѓепсници-Обликот Умира. Обликот може да се користи во повеќето водечки машини за сечење и практично може да го направи сето тоа! Исечете форми, создадете прекрасни врежани парчиња или матрица преку матрицата за дополнително влијание. Овој пакет од 8х5-1/2 инчи содржи Креирај-А-Снегулка 6 : комплет од четири умира во асортиман на форми и големини. Увезени. Маѓепсници-Обликот Умира. Обликот може да се користи во повеќето водечки машини за сечење и практично може да го направи сето тоа! Исечените форми создаваат прекрасни врежани парчиња или матрица преку матрицата за дополнително влијание. Овој пакет од 8х5-1/2 инчи содржи Креирај-А-Снегулка 6 : комплет од четири умира во асортиман на форми и големини. Увезени.

R

Им се допаѓа и на купувачите