.

.

Алера Угостителство Серија Основи Со Една Колона 1 2 h 300lb Капа Челик Црна TBH283B

Алера Угостителство Серија Основи Со Една Колона 1 2 h 300lb Капа Челик Црна TBH283B

DEN 1.33
Износ

Класичните основи за маса работат одлично за да создадат гостопримство, состаноци, конференции или поставки за брзо гужва. Изграден со армирана челична основа и една колона за стабилност. Основата Во форма На Х обезбедува простор за повлекување столици или столици и овозможува доволно простор за нозете. Вградените лизгалки за израмнување помагаат да се компензираат нерамните подни површини. Дизајниран за употреба Со Алера Реверзибилни Ламинатни Маси. Блузи и основи продадени одделно - Нарачајте и двете. Блузи и основи продадени одделно - Нарачајте и двете. Класичните основи за маса работат одлично за да создадат гостопримство, состаноци, конференции или поставки за брзо гужва. Засилена челична основа и единечна колона за стабилност. Основата во форма на х обезбедува простор за повлекување столици/столици и доволно простор за нозете. Израмнувачките лизгалки помагаат да се компензираат нерамните подови. Користете Со Алера Реверзибилни Ламинатни Маси.

R

Им се допаѓа и на купувачите