.

.

Хексбуг 406 - VE Роботика Трансферот И Капка Машина

Хексбуг 406 - VE Роботика Трансферот И Капка Машина

DEN 1.67
Износ

VEX Robotics Pick & drop Ball machine со hexbug има врски со раката на чудакот кои активираат 3 краци за грабнување за да подигнат топчиња до врвот на машината. 3 софистицирани раце за грабање,комплет за градба базиран на СТЕБЛО,Има две алтернативни конструкции,батерии кои не се потребни, вклучени 8 топки.

R

Им се допаѓа и на купувачите