.

.

Скокање Скокање Букви

Скокање Скокање Букви

DEN 227.68
Износ

Направете учење експлозија со Скокачки Букви. Дизајниран со деца на возраст од 3-6 години на ум, постојат многу начини да се игра за брза акција азбука учење забава. Децата се тркаат со часовникот за да ги стават сите букви парчиња на нивните места пред да истече времето и тие одат ПОП! Ставете ги вештините за азбука на тест со прилагодлив тајмер што им овозможува на сите возрасти да влезат во забавата. Променете го нивото на тежина лесно со парчиња букви кодирани во боја што им овозможуваат на децата да напредуваат во користењето на сите 26 букви од азбуката кога ќе бидат подготвени. Однапред до градење зборови и започнете да формирате зборови со дополнителни картички за активност што го прават тепањето на часовникот возбудлив предизвик. Нема потреба од батерии. Скокањето Букви доаѓа со се што им треба на децата за да одговараат на буквите, да ја истражуваат азбуката и да градат фини моторни вештини. Прилагодлив тајмер овозможува играње на сите возрасти. Нема потреба од батерии. 26-те букви се кодирани во боја за да обезбедат различни нивоа на тежина. Дополнителни додатоци на картички за активност за напредна, брза акција, забава за градење зборови. Помага да се научи азбуката бидејќи гради соодветни и фини моторни вештини. Играјте соло или со пријател. Возраст 3-6 години.

R

Им се допаѓа и на купувачите