.

.

Втех Допир И Учат Активност Биро Делукс-Подгответе Се За Предучилишна Установа

Втех Допир И Учат Активност Биро Делукс-Подгответе Се За Предучилишна Установа

DEN 310.40
Износ

Додадете на забавата и учењето На Бирото За Допир и Учење Активност Делукс Со кертриџот и четири двострани страници вклучени во Пакетот Подгответе се за Проширување во Предучилишна возраст. Оваа основна, добро заоблена наставна програма може да помогне да се подготват децата за предучилишна возраст покажувајќи им типична училница и вообичаени патувања на терен. Децата можат да ги истражуваат шарените илустрации додека учат звуци на инструменти, форми и животни и ја слушаат приказната Грдото Пајче. Дополнителни пакети за проширување имаат расаднички рими; броеви и форми; животни, бубачки и животни; подготвеност во градинка; помошници во заедницата; читање; и математика (секој продаден одделно). Додај во забава и учење На Допир И Учат Активност Биро Делукс. Вклучува кертриџ и четири двострани страници. Оваа основна, добро заоблена наставна програма може да помогне да се подготват децата за предучилишна возраст покажувајќи им типична училница и вообичаени патувања на терен. Истражете ги шарените илустрации додека учите звуци на инструменти, форми и животни и слушајќи ја приказната Грдото Пајче. Дополнителни пакети за проширување имаат расаднички рими; броеви и форми; животни, бубачки и животни; подготвеност во градинка; помошници во заедницата; читање; и математика (секој продаден одделно).

R

Им се допаѓа и на купувачите