.

.

Ресурси За Учење Желади Активност Азбука Букви

Ресурси За Учење Желади Активност Азбука Букви

DEN 227.68
Износ

Уникатен пресврт на соодветните игри! Оваа забавна и предизвикувачка игра за појавување им дава на децата повеќе начини за учење и играње. Децата можат да одговараат на големи и мали букви додека ги спојуваат желадите, плус да играат криенка наоѓајќи изненадување во секој желад. Објектот што го наоѓаат започнува со буквата звук на желад. Децата можат да ги редат Абц во ред, или само да ја сочинуваат сопствената игра. Боите одговараат на буквите, а малите ученици можат дури и да вежбаат правење зборови, учење На Нивните Абц, почетни звуци и многу повеќе! ВИЗУЕЛНО И ТАКТИЛНО УЧЕЊЕ : овој комплет азбука од желади е дизајниран за визуелни и тактилни ученици, овој сет им помага на децата да ја разберат СВОЈАТА АБЦ со практична игра. ВЕШТИНИ ЗА РАН ВОКАБУЛАР : Секој забавен желад помага да се зголеми знаењето на децата за животните, растенијата И другите вообичаени зборови на вокабулар, од јаболкото Во а до зебрата Во З. ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА БОЈА : покрај учењето На Нивните Абц, децата можат да работат и на нивните вештини за препознавање бои, па дури и да вежбаат да прават едноставни зборови од буквите на желадите. КОМПЛЕТ од 78 ПАРЧИЊА : Вклучува 26 дводелни желади и 26 бројачи со шифра во боја. Секој желад е со димензии 2 "Л х 2" Ч. ВЕЛИГДЕНСКИ ИГРАЧКИ : домашен прибор за секое дете на возраст од 3+ години.

R

Им се допаѓа и на купувачите