.

.

Универзитетот „Пурду“ става зелена душек

Универзитетот „Пурду“ става зелена душек

DEN 228.48
Износ

Станете про и совршена вашата кратка игра со голф ставајќи душеци од решенија за лиценцирање на спортови! Реалната површина ве тера да се чувствувате како навистина на зелените! 11* На стипендитер за голф. Поддршката на винил го одржува мат во место. Вклучена е заклетва/целна бариера. Направено во САД.

R

Им се допаѓа и на купувачите