.

.

Бо Мек Светски Познати Измамници

Бо Мек Светски Познати Измамници

DEN 1279.84
Износ

Измамникот е супер пловна пловечка мамка во форма на солза што ја нанижувате на вашиот водач за да ја подигнете омилената мамка до местото каде што рибата може да ја види. Рибајте ја сама или со предиво За Измамници. Измамниците се достапни во широк спектар на динамични рачно насликани комбинации на бои, вклучително и асортиман што свети во темнина. Во текот на 20 години теренски тестови се покажаа Како Измамници ефикасни за Лосос, челик, пастрмка, перде и бас. Бо Мек Светски Познати Измамници : Големината 8 е 20 по пакување, сите други големини се 25 по пакување. Совршен за страствен рибар. Докажано ефикасно за лосос, челик, пастрмка, перде и бас.

R

Им се допаѓа и на купувачите