.

.

Јакима Мамка Лил Корки #14

Јакима Мамка Лил Корки 14

DEN 208.64
Износ

Овој кружен дизајн со повеќе видови плови кука/мамка од дното. Одлично е за фрлање, лебдење, тролање, задно контролирање или пикање. Ова е одлична алатка за риболов, секој риболовец/рибар треба да има некои од овие во неговата/нејзината кутија за справување за употреба. Уживајте во риболовот онака како што треба да се направи. Јакима Мамка Лил Корки #14 : Лил ' Корки На Ворден додава боја и плови на секоја опрема за лебдат. Риболов сам или со мамка, постои совршен Лил ' Корки за секоја состојба на вода или светлина. 100 пакет Лил Корки.

R

Им се допаѓа и на купувачите