.

.

Бетс Били Бој Предвремени-На Ненамерни Пури Риболов Плови, Избрани Бои, 1 2

Бетс Били Бој Предвремени-На Ненамерни Пури Риболов Плови, Избрани Бои, 1 2

DEN 1.33
Износ

Осигурајте се дека сте целосно подготвени за вашето следно риболовно патување Со Бетс Били Бој Предвремени-На Непотребни Пури Риболов Плови, Избрани Бои, 1 1/2", 3-пакет. Издржливиот дизајн на овие Бобери сигурно ќе ги направи моментален фаворит во вашата кутија за справување. Овие бобери се направени да одат на далечина и ќе фрлаат каде што сакате. Со користење на бобер при риболов, ќе можете да ја одржувате куката на вистинското ниво на длабочина. Оваа прецизност и контрола ќе ви помогнат да ги фатите точно видовите и големината за кои одите. Практично пакување од три. Помага да ја одржите вашата кука за риболов на совршена длабочина и лесно се прилагодува на различна длабочина со лизгање на бобер нагоре или надолу. Супер лесни упатства за додавање бобер на вашите линии каде што сакате. Издржливиот дизајн е изграден да трае.

R

Им се допаѓа и на купувачите