.

.

Ноќ Боби Осветлен Риболов Плови За Ноќен Риболов, Црвено Жолто Торпедо

Ноќ Боби Осветлен Риболов Плови За Ноќен Риболов, Црвено Жолто Торпедо

DEN 3.00
Износ

Зголемете ги шансите да донесете ценет улов дома Со Ноќниот Боби Осветлен Риболов Плови во вашиот комплет за додатоци. Оваа ставка е погодна за дневна или ноќна употреба и може да ја зголеми видливоста на водата до 200'. Неговата нова шема на дифузија на светлина, исто така, му дава природен сјај што не ја исклучува рибата од дивеч и, наместо тоа, ги мами. Ноќниот боби осветлените плови се направени од поликарбонат со големо влијание. Диодата што емитува светлина отпорна на удари никогаш нема да има потреба од замена. Користењето на овој ноќен риболов плови е исто така лесно, бидејќи плови може да се отстрани без намалување на линијата и отстранување на мамката, куката или мијалникот. Исто така, овозможува линијата слободно да се лизне и безбедно ја заклучува. Ноќ Боби Осветлен Риболов Плови За Ноќен Риболов, Црвено/Жолто Торпедо Изработено од поликарбонат со големо влијание. Вклучени се 2 LR-44 1,5 V батерии. Диодата отпорна на удари, која емитува светлина никогаш не треба замена. Видливост до 200'. Може да се користи за означување на кас линии. Плови може да се отстрани без линија за сечење, отстранување на мамка, кука или мијалник. Овозможува слободно лизгање на линијата. Брави линија безбедно. Користете за ноќен и дневен риболов.

R

Им се допаѓа и на купувачите