.

.

Виножито Пластика Торпедо Плови

Виножито Пластика Торпедо Плови

DEN 208.64
Износ

Високо разноврсната Плови Со Торпедо ви овозможува да фрлате муви, попери, жива мамка или дури и да тролате. Направено од цврста бутиратна пластика, Пластичното Торпедо Од Виножито Е подготвено и за употреба и за злоупотреба. Виножито Пластика Торпедо Плови : за употреба со муви, попери или жива мамка. Фрли или трол. Цврста пластична конструкција На бутират.

R

Им се допаѓа и на купувачите