.

.

Аероџиг Аеро - Плови АФ-Серија

Аероџиг Аеро - Плови АФ-Серија

DEN 403.20
Износ

АФ-2 е плови со двојно стебло што комбинира видливост и чувствителност. Дизајнот на овој плови му овозможува да вози повисоко во водата што е идеално за долги или променливи наноси. Долното стебло помага при следење и целокупна чувствителност со продирање подлабоко во колоната за вода. Совет : Кога риболовте за исплашена или мека риба, внимавајте оваа плови малку да се навали. Во многу случаи, рибата ќе ја земе вашата понуда и плови никогаш нема целосно да се потопи. Ако видите дека ова се случи, поставете ја куката. Аероџиг Аеро-Плови АФ-2 Серија : Секој плови доаѓа со 2 силиконски ракави. Неверојатно издржливо тело од пена. Боја со висока видливост. Совршено пондериран. Стеблото од јаглеродни влакна. Одлично следење. Вклучени се силиконски ракави.

R

Им се допаѓа и на купувачите