.

.

Epson T Claria оригинален мастило со висок капацитет црн кертриџ

Epson T Claria оригинален мастило со висок капацитет црн кертриџ

DEN 3.00
Износ

Епсон мастила, специјализирани трудови и печатари се создадени за да работат заедно за постојано да ви донесат одлични резултати. Нашите револуционерни технологии за мастило испорачуваат брилијантни отпечатоци. Еден пигментно црно мастило кертриџ, ова мастило Кларија дава остар текст за долготрајни, висококвалитетни резултати. Касета со висок капацитет за апликации за печатење со голем обем. Системот за печатење Epson е дизајниран да се користи исклучиво со оригинални касети Epson. Употребата на не-основно мастило може да предизвика оштетување што не е опфатено под ограничената гаранција на печатачот со висок капацитет со касети за мастило за печатење со голем волумен. Остар текст и брилијантна боја. Брзо сушење мастило во удобни индивидуални касети. Системот за печатење Epson е дизајниран да се користи исклучиво со оригинални касети Epson. Употребата на не-основно мастило може да предизвика штета што не е опфатена под ограничената гаранција на печатачот.

R

Им се допаѓа и на купувачите