.

.

Симилац за плукачка формула за новороденчиња со железо, подготвено за хранење, Qt

Симилац за плукачка формула за новороденчиња со железо, подготвено за хранење, Qt

DEN 527.52
Износ

Similac за плукачка формула за новороденчиња е специјално формулиран со скроб од ориз и клинички е прикажано дека го намалува плукањето кај здрави новороденчиња за 54%*. Нашата формула за бебиња вклучува Optigro, нашата ексклузивна мешавина на DHA, лутеин и витамин Е за да помогне во поддршката на целокупниот раст на вашето бебе, мозокот, окото и имунолошкиот систем. *Намалена фреквенција кај здрави новороденчиња стари 2 месеци во споредба со стандардна формула базирана на млеко (Ласекан ЈБ и др. Ј Ам Кол Нутр. Програма) Име е сервисна марка на Министерството за земјоделство на САД. USDA не одобрува никакви стоки, услуги или претпријатија. Similac е првиот бренд за новороденчиња формула без вештачки хормон за раст (не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото добиено од кравите третирани со RBST и не-RBST). Similac за плукачка формула за новороденчиња е нутриционистички комплетна формула специјално формулирана со скроб од ориз и клинички прикажано дека го намалува плукањето кај здрави новороденчиња за 54%* не за новороденчиња и деца со галактоземија). Хранливи материи : Карактеристики Optigro, нашата ексклузивна мешавина на DHA, лутеин и витамин Е, специјални хранливи материи кои се наоѓаат во мајчиното млеко кои се важни за да помогнат во поддршката на развојот на мозокот и очите на бебето. Доверлива формула : Симилац е #1 бренд избран од MOMS§ (§Total формула за новороденчиња во САД, сите места заклучно со 3/31/2018, податоци на Нилсен). Поради скроб од ориз, нашата формула за бебиња се меша малку побавно со вода и може да изгледа повеќе „зрнеста“ од другите формули на Симилац. Ова не е дефект на производот и не треба да предизвикува проблем при хранење преку брадавица. Прифаќање на Snap EBT на намирници подигнете † за оваа ставка.

R

Им се допаѓа и на купувачите