.

.

Sunsong Hydraulic црево на спојката

Sunsong Hydraulic црево на спојката

DEN 196.32
Износ

Цревата на спојката на спојката на спојката на спојката се произведени со оценка на притисок од пукање од 8.700 psi, а јачина на затегнување од 560 lb. Сите цевки се произведуваат од челик со висок степен и електропланирани со цинк -обвивка што дава супериорна корозија и отпорност на 'рѓа против елементи како што е висока влажност , патна сол, вода и валканица. Секое црево на спојката е подложено на тест за обезбедување на квалитет на висок притисок пред да ја напушти фабриката. Направено за да се обезбеди бесплатна инсталација и работа на вашето ново црево.

R

Им се допаѓа и на купувачите