.

.

Надворешен простор Рамка за печатење во сликарство

Надворешен простор Рамка за печатење во сликарство

DEN 3.00
Износ

Гордо отпечатено во САД, ова парче е отпечатено на висококвалитетна архива хартија и професионално рачно врамена. MAAX5821. Големина (18 "H x 12" W x 1,50 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (24" H x 16 "W x 1,50" D) : мали 18 "-24". Големина (30 "H x 20" W x 1,50 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (36" H x 24 "W x 1,50" D) : Голем 33 "-40". Големина (45 "H x 30" W x 1,50 "D) : преголем 41" и погоре. Големина (60 "H x 40" W x 1,50 "D) : преголем 41" и погоре. Големина 18 "H x 12" W x 1,50 "D. Целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 12 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 5 фунти . Големина 24 "H x 16" W x 1,50 "D. Целокупната висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - страна на страна : 16 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 6 фунти . Големина 30 "H x 20" W x 1,50 "D. Целокупната висина - од горе до дно : 30". Севкупна ширина - страна на страна : 20 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 7 фунти . Големина 36 "H x 24" W x 1,50 "D. Севкупна висина - од горе до дно : 36". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 8 фунти . Големина 45 "H x 30" W x 1,50 "D. Севкупна висина - од горе до дно : 45". Севкупна ширина - страна на страна : 30 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 9 фунти . Големина 60 "H x 40" W x 1,50 "D. целосна висина - од горе до дно : 60". Севкупна ширина - од страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,50". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

R

Им се допаѓа и на купувачите