.

.

- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 2005-Нисан Граница Пареа Канистер Чистење Електромагнетниот

- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 2005-Нисан Граница Пареа Канистер Чистење Електромагнетниот

DEN 1.33
Износ

2005-2016 Nissan Граница Vor Канистер Чистка Електромагнетниот (Пустината Тркач / LE / Nismo Off-Road / PRO-4 X / S / SE / SL / SV)ОДГОВАРА : 2013 - 2016 година Граница Пустината Тркач V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2005 Граница ЛЕ V6 4.0 L Автоматско 2-Врата Продолжена Кабина Pickup2005 - 2010 Граница ЛЕ V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2006 - 2010 Граница ЛЕ V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Продолжена Кабина Pickup2005 Граница Nismo Off-Road V6 4.0 L Автоматско 2-Врата Продолжена Кабина Pickup2005 - 2008 Граница Nismo Off-Road V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2006 - 2008 Граница Nismo Off-Патот V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Продолжена Кабина Pickup2009 - 2016 Година Граница ПРО-4 X V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2011 - 2016 Година Граница S V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2005 Граница SE V6 4.0 L Автоматско 2-Врата Продолжена Кабина Pickup2005 - 2010 Граница SE V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2006 - 2010 Граница SE V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Продолжена Кабина Pickup2011 - 2016 Година Граница SL V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup2011 - 2016 година Граница SV V6 4.0 L Автоматско 4-Врата Crew Кабина Pickup NOTESCanister Чистка Електромагнетниот Quality Fits Години : 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Fits Мотори : ОЕМ #s : 14930-7 S000 Product Атрибути : Конектор Пол : Машки Конектор Количина : 1 Содржина : Електромагнетниот Terml Пол : Машки Terml Количина : 2 Terml Тип : Ножот Go-Делови Доживотна Гаранција. Ги исполнува или Надминува сите барања за владини стандарди за безбедност. Оем Квалитет По Попуст Цени-висок квалитет и гарантирано ќе одговара.

R

Им се допаѓа и на купувачите