.

.

Игра-Дох Мистерии Шепа Патрола Изненадување Играчка Со Изненадување Играчки

Игра-Дох Мистерии Шепа Патрола Изненадување Играчка Со Изненадување Играчки

DEN 239.36
Износ

Игра-Дох Мистерии Шепа Патрола Изненадување Играчка со 6 Тајни Играчки Со Изненадување Шепа Патрола Кученце И Нетоксични Игра-До Соединение ВИДИ ШТО ИМА ВО ОВАА ШЕПА ПАТРОЛА МИСТЕРИЈА КУТИЈА - оваа забава изненадување Шепа патрола играчка за деца 3 години и повеќе вклучува 1 слика, 3 алатки, и 2 стандард 2-унца лименки на шарени, нетоксични игра-До соединение. КОЕ КУЧЕНЦЕ ЌЕ ГО ДОБИЕТЕ? - Ќе добиете 1 од 3 карактери да се соберат од хит НИКЕЛОДЕОН ТВ Шоу Шепа Патрола : Чејс, Маршал, или Скај. Секое кученце доаѓа со забавни алатки за Игра-Дох инспирирани од шоуто. ИНСПИРИРАН ОД ИГРА-ДОХ ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЈАЈЦА-Копаат во секоја Претстава-Дох може да се најде забава изненадување играчка внатре, а потоа направи шарени шепа патрола креации Со претставата-Дох соединение! Оваа забавна играчка за патрола за изненадување за деца 3 години и повеќе вклучува 6 изненадувања, вклучувајќи 1 фигура, 3 алатки и 2 стандардни лименки од 2 унци со крцкави, шарени, нетоксични соединенија За Играње. Ќе добиете 1 од 3 карактери да се соберат од хит Никелодеон ТВ Шоу Шепа Патрола : Чејс, Маршал, или Скај. Секое кученце доаѓа со забавни алатки за Игра-Дох инспирирани од шоуто. Копајте во секоја конзерва за Играње За да најдете забавна играчка за изненадување внатре, а потоа направете шарени креации На Патроли за ШЕПИ со комплексот Play-Doh! Авторски права 2019 Спин Мајстор Шепа Продукции Ад. Сите Права Се Задржани. Шепа Патрола и сите поврзани наслови, логоа и знаци се трговски марки На Спин Мајстор Оод. Никелодеон и сите поврзани наслови и логоа се трговски марки На Виаком Интернешнл Ад. Хасбро, Плеј-Дох и сите поврзани својства се заштитни знаци на хасбро. Вклучува 6 шепа патрола изненадувања, вклучувајќи 4 унци На Плеј-Дох Бренд Моделирање Соединение. Возраст од 3 години и повеќе. Производот и боите ќе се разликуваат. Соединение што не е наменето за јадење. Известување До Родителите : Содржи Пченица. Нетоксични. Во согласност со : АСТМ Д-4236. За чистење, оставете да се исуши, а потоа изгребете или вакуумирајте. Обликуваните резултати варираат во зависност од возраста и нивото на вештина на детето. ● 2019 хасбро. Сите права се задржани. ● 2019 Спин Мајстор Шепа Продукции Ад. Сите Права Се Задржани. Шепа Патрола и сите поврзани наслови, логоа и знаци се трговски марки На Спин Мајстор Оод. Никелодеон и сите поврзани наслови и логоа се трговски марки На Виаком Интернешнл Ад.

R

Им се допаѓа и на купувачите