.

.

Магистерски тренинзи за обука за воени вештини Танто фиксирано сечило во

Магистерски тренинзи за обука за воени вештини Танто фиксирано сечило во

DEN 1119.84
Износ

Дополнете ги вашите воени вештини со мастер прибор за јадење 15091pp. Оваа алатка за обука на полипропилен тесно го дуплира чувството и големината на оригиналниот колега, додека е значително побезбеден да тренира! Дизајниран да изгледа што е можно пореално, 15091pp може ефикасно да се користи во соло пракса, вежби за обука, разоружени вежби и демонстрации и која било друга активност каде сакате разумно блиско приближување на реализмот, но не и екстремната опасност и ризик поврзан со вистински нож . Обука за магистерски атариски вештини Танто фиксирано сечило 12 во.

R

Им се допаѓа и на купувачите