.

.

Запали Чита: Подигнете-Весник

Запали Чита: Подигнете-Весник

DEN 288.00
Износ

За да инспирирате промени кај себе и кај другите, мора да се ослободите од она што ве држи надолу.Секој од нас има можност да го достигне својот целосен потенцијал. Започнува со потврдување дека можеме да дејствуваме и проширување на нашите способности преку намерен процес на капацитет building.In Неговиот Вол Стрит Журнал И Сад Денес бестселер, Лифт, ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР Роберт Глејзер сподели акциона рамка што секој човек може да ја искористи за да постави и постигне повисоки цели, да го усогласи својот живот со она што ги исполнува и да им помогне на другите да го сторат истото. Овој придружник весник служи како водич за одговорност што ќе ви помогне да останете на вистинскиот пат додека тргнувате на патувањето за градење капацитети.Ова списание нуди цела година неделни инструкции и ресурси што ви се потребни за да го изградите вашиот капацитет во четири одделни, но меѓусебно зависни области : Духовно : Кој сте, што сакате најмногу и стандардите според кои живеете.Интелектуално : Како размислувате, учите, планирате и извршувате со дисциплинефизички : Вашето здравје, благосостојба и физички перформансиемоционално : вашата способност да ги надминете предизвикувачките ситуации, вашиот емоционален начин на размислување и квалитетот на вашите врски.Ако барате да направите трајни, позитивни промени во вашиот живот, но се борите да започнете, Списанието За Подигнување обезбедува едногодишен водич кој ќе ви помогне да го започнете патувањето за градење капацитети, да разјасните што сакате најмногу и да го усогласите вашиот живот кон тоа да го следите. Запали Чита : Подигнете - Весник (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите