.

.

Fisher- triceratops, розова

Fisher- triceratops, розова

DEN 335.84
Износ

Ајде да се тркаламе, бебе! Без разлика дали тие го испраќаат ова возило Дино зумирање или лизгање на плочите на грбот нагоре и надолу и ја вртат главата на кликнување, малите ќе имаат добро време на roarin 'со овој тркалачки трицетопи! Онаму каде што развојот влегува во игра, сензорни : светлите бои на диносаурусот, различни текстури и механички звуци возбудуваат и ги ангажираат сетилата за развој на вашето бебе. Фине мотор : Фаќајќи го и движење на диносаурусот, лизгајќи ги плочите на грб, а вртењето на главата помага да се поттикне умешноста на вашето бебе. Iosубопитност и чудо : Малите се запознаваат со причината и ефектот бидејќи откриваат дека нивниот притисок го прави диносаурусот зумирање напред. Fisher-Price Triceratops, Pink : Age Range : 6 месеци и нагоре. Фатете го и притиснете ги Трикератопите заедно!. Свртете ја главата на диносаурусот за забавно кликнување звуци. Лизгајте ги плочите наназад и надолу за да слушнете повеќе звуци. Различни светли бои, текстури и звуци ги возбудуваат визуелните, тактилните и аудитивните сетила на вашето бебе. Соберете ги сите диносауруси за слободни тркала за риболов за повеќе забавни забави! (Секој се продава одделно и подлежи на достапност).

R

Им се допаѓа и на купувачите