.

.

Norsk Multicolor in. In. Eva Foam Solid Color Multi-Pursose Minterlocking Tile

Norsk Multicolor in. In. Eva Foam Solid Color Multi-Pursose Minterlocking Tile

DEN 3039.84
Износ

Норск, испреплетени душеци за пена се направени од рециклирани материјали до обезбедување на еколошки решение за тротоарите за вашата гаража, подрум или која било друга просторија од вашата куќа. Овие душеци се исклучително издржливи и ќе траат со години. Душеците од пена лесно се собираат како и другите опции за тротоарите, вклучувајќи, сложувалки, плочки од пена, гаражни плочки и душеци за играње пена. Овој сет вклучува примарна боја во меѓусебна испреплетена пена со права граници за да се обезбеди готов, униформен изглед. Секоја меѓусебна мат е дебелина од 0,47 инчи на 24-инчи (L) за 24-инчи (W). Сите душеци за пена на Норск се бесплатни, без олово, ASTM оценето дете безбедно и идеално за употреба во училиштата, дневни часови, цркви, простории за вежбање подруми, кампување и рекреативни области. Норск 240147 Меѓусебните душеци за пена доаѓаат со ограничена гаранција за живот. Патенти САД D532.238; и патенти во очекување. Запленувањето на разни комплети за пена во боја на бои опстојува со години на повторна употреба. Идеално за употреба во дневни грижи, области за играње, работилници, фитнес простории, кампување и привремена употреба во области покрај базенот. Бесплатно и слободно олово со летекс со безбеден рејтинг на дете ASTM. Индивидуалните парчиња за блокирање на мат измерат 0,47 инчи дебели на 24 in. (W) од 24 in. (L). Опфаќа површина од 128 квадратни. Ft.

R

Им се допаѓа и на купувачите