.

.

Снег Вентилатор Шнекер Појас

Снег Вентилатор Шнекер Појас

DEN 136.96
Износ

Појас за шнекер за фрлање снег одговара на повеќето компактни двостепени фрлачи на снег од Серијата 300, 2004 и потоа. ЗА МТД, троја-Билт, Двор-Човек, Двор Машини, хаски и Боленс снег фрлачи. Заменува О. Е. 954-04014, 754-04014.Мтд снег фрлач аугер појас за мтд 300 серија 245; фаза картони замена делови за 2005 модел две фаза фрлачи. Мтд снег фрлач аугер појас за мтд 300 серија 2-фаза картони замена делови за 2005 модел две фаза фрлачи. Карактеристики за мтд 300 серија 2-фаза. Картирани делови За Замена за 2005 модел двостепени фрлачи. Спецификации Димензија : 14.5" H x 4" W x 0.5 " L. Тежина : 1.1 фунти. - ШКУ : АХР19302.

R

Им се допаѓа и на купувачите