.

.

Целзиусови мраз Squirt Oz CE-ISQ50CRT JIG CHARTREUSE мека опашка од финост

Целзиусови мраз Squirt Oz CE-ISQ50CRT JIG CHARTREUSE мека опашка од финост

DEN 0.67
Износ

Celsius Ice Squirt 1/50 OZ CE-ISQ50 CRT JIG CHARTREUSE/SOFT FINESSE TAEL CELSIUS ICE SQUIRT 1/50 OZ JIG : меките опашки од финеси се чувствуваат природно во устата на рибата што резултира во помалку испади. Издолжена изработена глава тоне побрзо и со мавтано спуштање за додадена привлечност на риби. Мавтајќи со опашката привлекува риба до мамката со поттикнување на предаторски одговори.

R

Им се допаѓа и на купувачите