.

.

Игра-Дох Кујна Креации Торта Партија

Игра-Дох Кујна Креации Торта Партија

DEN 3.33
Износ

Ајде да создаваме и славиме Тоа Е Игра-Дох Торта партија време! Направете ги најшарените преправачки колачи што може да се замислат за секоја пригода. Користете ја рерната и секачите за да создадете колачи Со Игра Во Сите видови форми, а потоа користете ја алатката за украсување за да ги надополните со вртливо замрзнување. Креативноста никогаш не изгледаше толку слатко! За уште повеќе празнична забава, оваа креативна печива доаѓа со Конфети соединение. Кога ќе бидат подготвени, ремек-делата на тортата што се преправаат можат да седат изложени во куполата на тортата, или пекарите Од Игра до можат да им ги претстават на пријателите користејќи ги чиниите и приборот. Со Кујнските Креации На Play-Doh, најдобрата состојка на сите е имагинацијата! Хасбро, Плеј-Дох и сите поврзани својства се заштитни знаци на хасбро. Направете ја најкреативната Игра-Дох колачи што може да се замисли. Карактеристики Конфети соединение за уште повеќе празнична забава. Обликувајте се преправаат колачи со рерна или секачи. Додадете шарени вител На игра-До замрзнување со алатката за украсување. Прикажи со куполата или на плочите. Возраст од 3 години и повеќе. Производот и боите ќе се разликуваат. Направете ја најкреативната Игра-Дох колачи што може да се замисли. Карактеристики Конфети соединение за уште повеќе празнична забава. Обликувајте се преправаат колачи со рерна или секачи. Додадете шарени вител На игра-До замрзнување со алатката за украсување. Прикажи со куполата или на плочите. Вклучува несклопен плејсет, 5 секачи, алатка за украсување, 2 чинии, шпатула, вилушка, нож, 3 лименки Соединение За Конфети За Игра-Дох и 2 лименки Соединение За Моделирање На Брендот Игра-Дох (вкупно 10 унци). Возраст од 3 години и повеќе. Производот и боите ќе се разликуваат. Потребно е собрание за возрасни. Соединение што не е наменето за јадење. Известување До Родителите : Содржи Пченица.

R

Им се допаѓа и на купувачите