.

.

Карат Т.В. Ринг за ангажман со тркалезна и паралелна багета дијамант Стерлинг сребрен кластер

Карат Т.В. Ринг за ангажман со тркалезна и паралелна багета дијамант Стерлинг сребрен кластер

DEN 2.67
Износ

Покажете ја колку ја сакате со овој зачудувачки прстен за ангажман на кластерот Миабела Дијамант. Изработено во бујно сребро сребро, овој пријатен изглед на прстенот има шест паралелни багета-исечени, бели дијаманти поставени од измет (G-H, I2-13) во центарот и шест кружни, бели дијаманти поставени од шума (G-H, I2-13) тоа треперливо по страните. Овој грациозен прстен е засилен со високо-поли-финиш. Накит за мијабела : Совршено парче накит е специјално и зачудувачки, ве придружува за живот. Со над 30 години искуство во создавање на убав накит, Миабела го има она што го барате за да обележите посебна пригода со нешто што искра. Миабела - Хармонија во накит. Lifeивотот е симфонија, слави го! Миабела 1/10 Карат Т.В. РОНД И ПАРАЛЕЛ БАГЕТТ ДИМАНД СЛЕДНА СВЕТСКА КЛАСТЕРНА РАБОТНА РАБОТА : Изработен во Стерлинг Сребрена1/10 КТ. T.W.Diamond Color : G-Hdiamond Clarity : I2-I3 High Полирано Дознајте повеќе за тоа како да пронајдете големини на прстенот и да го користите нашиот прстен Sizer за да се обезбеди совршено вклопување.

R

Им се допаѓа и на купувачите