.

.

Агилност Авто Делови Радијатор За Chevrolet, Gmc Специфични Модели Одговара изберете: CHEVROLET ЕКСПРЕС G3500, CHEVROLET ЕКСПРЕС CUTAWAY

Агилност Авто Делови Радијатор За Chevrolet, Gmc Специфични Модели Одговара изберете: CHEVROLET ЕКСПРЕС G3500, CHEVROLET ЕКСПРЕС

DEN 1414.88
Износ

Агилност Авто Делови нуди комплетна линија на автомобилски радијатори кои покриваат над 98% Од сите апликации За Возила Во Северна Америка. Секој бренд Од Акура До Волво за моделот години 1960 Да Се Претстави. Агилноста има сертифицирани радијатори кои ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на производителот. Инженеринг и произведен под iso 9001 / TS16949 систем за квалитет, секој радијатор е 100% тестиран на истекување. Агилноста нуди комплетна линија на автомобилски радијатори кои покриваат над 98% од сите апликации За Возила во Северна Америка.; Агилноста обезбедува вредност на многу различни начини : зголемени термички перформанси, подобрени карактеристики на дизајнот и комбинирање на дизајнот за максимална достапност со минимална количина на делови.; Агилност нуди сертифицирани радијатори кои ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на производителот кои се подготвени да се инсталираат надвор од кутијата.; Инженеринг и произведен под iso TS16949 систем за квалитет, секој радијатор е 100% тестиран на истекување. Пластични Резервоарот Алуминиум Изградба. Радијатор - 1 Ред. Димензии на јадрото - 17,25 х 30,5 х 1,25 (инчи). Дизајн на вкрстен проток, без Ладилник За Моторно Масло, Со Ладилник За Масло за Пренос. Капка-Во Одговара за лесна инсталација во вашето возило. Одговара Изберете : 1997-2000,2002 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 8 Цил 5.7 Л 2001 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС ПРЕСЕК 8 Цил 5.7 Л 1997-2001 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г1500 8 Цил 5.7 Л 1997-2002 ГМЦ САВАНА 8 Цил 5.7 Л 1997-2002 ШЕВРОЛЕТ експрес Г2500 8 цил 5.7 л 2002 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г1500 6 Цил 4.3 Л 1996 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС ВАН 8 Цил 5 Л 1996 ГМЦ САВАНА 8 ЦИЛ 5 Л 1996 Шевролет Г20 8 Цил 5 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ За да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите