.

.

Глобален 13244C радијатор се вклопува во Изберете: 2011- Chevrolet Silverado, 2011- GMC Sierra

Глобален 13244C радијатор се вклопува во Изберете: 2011- Chevrolet Silverado, 2011- GMC Sierra

DEN 1512.64
Износ

Радијаторите се важен дел од системот за ладење на моторот. Главната функција на радијаторот е да се извлече и да се распадне топлината од моторот. Радијаторите помагаат да се излади моторот за оптимални перформанси. Глобален радијатор 13244 C.

R

Им се допаѓа и на купувачите