.

.

Метри Алуминиумско јадро радијатор, пластичен резервоар

Метри Алуминиумско јадро радијатор, пластичен резервоар

DEN 2227.20
Износ

Пластичен резервоар за радијатор на метрикс / алуминиумско јадро на радијаторот Метрикс ОЕ Алуминиумски јадрото на радијаторите се загарантирани да одговараат на точните спецификации како фабрички инсталиран радијатор. Metrix обезбедува дел од квалитетот на OE што ќе одговара исто како и производот на оригиналниот производител без потреба да дупчи дупки, да се движи фитинзи или цревата за истегнување. Сите радијатори на метрикс, резервоари, јадра, димензии и материјали ги исполнуваат строгите стандарди на производителот на возилото и се бара да поминат ригорозни тестови за перформанси и издржливост. Радијаторите на метрикс се спакувани со сите потребни додатоци за успешна инсталација, вклучувајќи поладни фитинзи, клипови за шари и загради за монтирање. Карактеристики и придобивки : Квалитет на ОЕ - повисок квалитет и сигурна изведба во споредба со конкурентските производи точно вклопување - Не се потребни дополнителни чекори за одземање време за инсталација OE инженерство - лесен и подобрено алуминиумско јадро на перформанси за ладење на моторот - Напреден дизајн за оптимален ладилник за нафта за пренос на топлина - Интегриран OE на ОЕ Дизајн за ефикасно термичко управување Метрикс Алуминиумско јадро радијатор, пластичен резервоар се вклопува во изборот : 1994-1995 Chevrolet S Truck 6 Cyl 4,3 L 1995 Chevrolet Blazer 2004 Chevrolet S Truck 1994-1995 GMC Sonoma 6 Cyl 4,3 L 1996-2001 Olds Mobile Bravada 1997-1998, 2002-2003 Chevrolet S Truck S10 1995 GMC Jimmy 2004 GMC Sonoma и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите