.

.

Едношалтерски Решенија Радијатор

Едношалтерски Решенија Радијатор

DEN 2.67
Износ

Осц Премиум Нов Автомобилски Радијатор е дизајниран за оес форма и функција. Радијаторите НА ОСЦ се технички напредни и изработени од алуминиум од врвен степен. Цевките се обложени со кадмиум внатре и надвор за да се спречи предвремено откажување. ОБСЕ не ги заменува алуминиумските ладилници наместо плочи од нерѓосувачки Челик или концентрични ладилници од Бакар и Месинг и тие користат заптивка за сечење за да се осигураат дека нема протекување. Секој радијатор е индивидуално тестиран под притисок и дизајниран за повеќекратно вклопување без да се загрози изгледот и вклопувањето. Сите потребни фитинзи или хардвер се вклучени во секоја единица. Сите единици го исполнуваат дизајнот НА ЛАДИЛНИКОТ ОЕС со бакарни концентрични ладилници и ладилници за плочи каде што првично е опремен. ОБСЕ 2783 Радијатор.

R

Им се допаѓа и на купувачите