.

.

Koyo Cooling Aluminum Core Radiator, пластичен резервоар се вклопува Изберете: 1995- Acura 2.5TL, 1997- Acura 3.2TL

Koyo Cooling Aluminum Core Radiator, пластичен резервоар се вклопува Изберете: 1995- Acura 2.5TL, 1997- Acura 3.2TL

DEN 0.33
Износ

Пластичен резервоар за радијатор за ладење Koyo / алуминиумски радијатор на радијаторот Koyo се достапни во пластично резервоар и алуминиумско јадро. Линијата за лепење на Ноколок ги задржува стандардите со највисок квалитет, донесувајќи ви супериорни производи на кои можете да се потпрете. Радијаторот за ладење Koyo е дизајниран според највисоките стандарди и вклучува специфични локации за монтирање на апликации за сите обвивки за вентилатори, црева за влезници и иглички за монтирање на врвот, обезбедувајќи брзи и инсталации без болка. Карактеристики и придобивки : Сите алуминиумски јадро и пластичен резервоар ОЕ Стилови за монтирање и приклучоци за црево Интегрирано ладилник за менувач на маслото, кога е применливо компактен и лесен алуминиумски радијатор за ладење Koyo, алуминиум, радијатор, пластичен резервоар се вклопува : 1996 Acura 2.5 TL 5 Cyl 2,5 L 1997-1998 Acura 3.2 TL 5 CYL 2,5 L 1995 ACURA 2.5 TL и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите