.

.

Глобална Делови Дистрибутери 2898c Радијатор Одговара изберете: 2006-КИА СЕДОНА, 2007-ХЈУНДАИ ПРИДРУЖБА

Глобална Делови Дистрибутери 2898c Радијатор Одговара изберете: 2006-КИА СЕДОНА, 2007-ХЈУНДАИ ПРИДРУЖБА

DEN 0.67
Износ

Радијаторите се важен дел од системот за ладење на моторот. Главната функција на радијаторот е да ја извлекува и исфрла топлината од моторот. Радијаторите помагаат да се излади моторот за оптимални перформанси. Дизајниран за исполнување или надминување на ое вклопување, форма и функција. Издржливост тестирана на секој нов дизајн. 100% тестирано истекување. Директна замена за вклопување.

R

Им се допаѓа и на купувачите