.

.

ФА Двојна радијатор и кондензатор со склопување на вентилаторот се вклопува Изберете: 2011- Mitsubishi Outlander Sport, 2008- Mitsubishi Outlander

ФА Двојна радијатор и кондензатор со склопување на вентилаторот се вклопува Изберете: 2011- Mitsubishi Outlander Sport, 2008-

DEN 1791.84
Износ

Категоријата на производи за бренд VDO нуди мотори за вентилатор на OE, мотори за ладење на моторот и целосни склопови на вентилатори за ладење. Професионалните техничари и DIYERS сакаат производи со највисок квалитет за леснотија на инсталација, вклопување, форма и перформанси. Тоа е токму она што го добиваат со сите наши мотори на вентилаторот HVAC, мотори за ладење на моторот и склопови на вентилатори за ладење. И, со VDO, секој дел број е специфичен за апликација за да обезбеди ОЕ соодветно и перформанси. Електричните мотори VDO се вградени во овластени објекти за ISO TS и се произведуваат според истите стандарди за квалитет како моторите што ги снабдуваме на глобалните производители на автомобили во светот ширум светот. Тие нудат тивка работа, сигурни перформанси и конкурентни цени. Технологијата за дизајн со двојно лежиште VDO обезбедува потивок, ефикасно работење на моторот. Користејќи две лежишта со топки, држачи за лежишта и занишани магнети. VDO моторите го поставија стандардот за моторниот дизајн и технологијата. VDO производите се дизајнирани за специфично вклопување во возилото, форма и функција што обезбедуваат тивка сигурна работа и подолг животен век. Прецизност собрана и избалансирана со сите нови компоненти за работа без вибрации. Дизајнот и технологијата на ОЕ ја осигура леснотијата на инсталацијата веднаш надвор од кутијата. Собранијата на моторот со двојни вентилатори VDO се произведуваат и тестираат на спецификациите на OEM. VDO FA70937 Dual Radiator & Condenser Fan Собрание се вклопуваат Изберете : 2011-2013 Mitsubishi Outlander Sport 2008-2013 Mitsubishi Outlander 4 Cyl 2,4 L и повеќе-Додадете го вашето возило во нашиот фит-додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите