.

.

Смрзнатини Фб Радијатор Одговара изберете: 1973-ШЕВРОЛЕТ Ц10, 1976 - ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР

Смрзнатини Фб Радијатор Одговара изберете: 1973-ШЕВРОЛЕТ Ц10, 1976 - ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР

DEN 2.33
Износ

Компатибилен со 1973-1991 Chevy/GMC P/U V8 (307/350/400/454) (4-Ред) опремени со 19 во. високо јадро;уличните автомобили и камиони со Високи Коњски Сили можат да бидат предизвик да се одржуваат ладни. Правилниот систем за ладење започнува со десниот радијатор. Алуминиумските Радијатори се ладат поефикасно и тежат помалку од постарите месинг единици во стилот НА ОЕМ. Изберете од различни популарни апликации специфични фитинзи. Холи е горда што ја воведе својата најнова понуда - Производи за Ладење Со Перформанси На Смрзнатини. Нашата Линија На Перформанси Алуминиумски Радијатори ќе биде достапна во големини од 2, 3 и 4 реда, како и обемна понуда на апликации за специфични платформи за Размена на Лс. Кога станува збор за одржување на вашето возење кул, Направете Го Тоа Смрзнатини!; 100% тиг заварени (лемени) рабови. Квалитет на авиони алуминиумско јадро, фитинзи и резервоари (до 30% заштеда на тежина). Палка Алуминиум Полнење Вратот И Оем Стил Месинг Петкок. Повеќе перки за ладење по инч за поефикасно ладење. Прилагодено Смрзнатини Високи Перформанси 16lb. капа на радијаторот. Полиран врв и резервоари за сопствен изглед на шоуто. 4-Ред Радијатори поддршка на апликации со 550-1000 коњски сили. Апликации ЗА гм, форд, Доџ/Крајслер/Џип и лс-Размена на располагање. 1-годишна Ограничена Гаранција на производителот. Одговара Изберете : 1973-1982,1985-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц10 8 Цил 5.7 Л 1973-1974,1976-1977,1980-1991 ШЕВРОЛЕТ БЛЕЈЗЕР 8 Цил 5.7 Л 1973-1975,1977-1986 ШЕВРОЛЕТ К10 8 Цил 5.7 Л 1989-1991 гмц сиера 8 цил 5,7 л 1973-1986 Шевролет К20 8 ЦИЛ 5,7 Л 1988 ГМЦ ГМТ-400 8 ЦИЛ 5,7 Л 1973-1986 Шевролет Ц20 8 ЦИЛ 5,7 Л 1973-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц30 8 Цил 5,7 Л 1973-1978,1986 гмц ц1500 8 ЦИЛ 5.7 Л 1987 Гмц Р15 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1987 ГМЦ В15 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1981-1988 ШЕВРОЛЕТ ПРИГРАДСКИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1973-1978 ГМЦ К1500 8 Цил 5.7 Л 1986 шевролет д30 8 цил 7.4 л 1974-1991 Гмц Приградски 8 Цил 5.7 Л 1987 ГМЦ В25 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1973-1986 ГМЦ Ц3500 8 Цил 5.7 Л 1987-1989 ГМЦ Р35 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1973-1976,1978-1991 гмц џими 8 цил 5.7 Л 1982-1984 Шевролет К30 8 ЦИЛ 7.4 Л 1973-1986 ГМЦ Ц2500 8 ЦИЛ 5.7 Л 1973-1978 ГМЦ К2500 8 ЦИЛ 5.7 Л 1977-1981,1985 Шевролет К30 8 ЦИЛ 5.7 л 1987-1989 гмц р25 конвенционални 8 ЦИЛ 5.7 Л 1987-1988,1990-1991 ГМЦ В35 КОНВЕНЦИОНАЛНИ 8 ЦИЛ 7.4 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ За Да Проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите