.

.

Дистрибутери на глобални делови 681C радијатор се вклопуваат Изберете: 1988- Камион Chevrolet S, 1988- Chevrolet Blazer

Дистрибутери на глобални делови 681C радијатор се вклопуваат Изберете: 1988- Камион Chevrolet S, 1988- Chevrolet Blazer

DEN 1340.00
Износ

Радијаторите се важен дел од системот за ладење на моторот. Главната функција на радијаторот е да се извлече и да се распадне топлината од моторот. Радијаторите помагаат да се излади моторот за оптимални перформанси. Дизајниран да ги исполни или надмине OE вклопување, форма и функција. Тестирана издржливост на секој нов дизајн. Тестирано 100% протекување. Замена на директно вклопување.

R

Им се допаѓа и на купувачите