.

.

Среден запад Електрични C54U Агол Приклучоци-Пол Жица

Среден запад Електрични C54U Агол Приклучоци-Пол Жица

DEN 2.00
Износ

Аголните Приклучоци На Midwest Electric се приклучуваат во садови под агол за зголемена флексибилност во ограничен простор. Овие приклучоци се наменети само за патување приколка употреба. Аголниот Приклучок C54 U има заземјување од 3 пола 4 жици и рејтинг на напон/јачина на струја од 125-250 V/50 A. Компатибилен со Моделот За Конфигурација НА NEMA 14-50 R, моделите НА Садови BR54 U И садот на плочата модел PR54 U. Обликуван Од Најлон Zytel-цврст материјал отпорен на удари. Приклучете ги садовите под агол за зголемена флексибилност во ограничен простор. Дизајниран само за патување приколка употреба. Карактеристики 3 пол 4-жица заземјување и рејтинг на напон/јачина на струја од 125-250 V/50 A. Компатибилен со Модел На Конфигурација НА НЕМА 14-50 R, модели НА Садови BR54 U И садот на плоча модел PR54 U. Обликуван Од Најлон Зител-цврст материјал отпорен на удари.

R

Им се допаѓа и на купувачите