.

.

Прекинувач на капакот на одделот Acdelco, #D1491F одговара Изберете: 2006- Понтијак G6

Прекинувач на капакот на одделот Acdelco, D1491F одговара Изберете: 2006- Понтијак G6

DEN 0.33
Износ

Работа со електроника на возила за да помогне во оптимизирање на можностите на возилото; Разновидност на прекинувачи, вклучувајќи : заклучување на вратата, сигнал за свртување, палење, багажникот и бришачи на шофершајбната, сите инженерски за да ги исполнат специфичните дизајни на ГМ за вклопување, форма и функција; ГМ-препорачан дел за замена за оригиналната фабричка компонента на вашето ГМ возило; Нудејќи квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ; Произведено на GM OE спецификација за фит, форма и функционална работа со електроника на возила за да помогне во оптимизирање на можностите на возилото. Разновидност на прекинувачи, вклучувајќи : заклучување на вратата, сигнал за свртување, палење, багажникот и бришачи на шофершајбната ги прекинува сите инженерски за да ги исполнат специфичните дизајни на ГМ за вклопување, форма и функција. ГМ-препорачано дел за замена за оригиналната фабричка компонента на вашето ГМ возило. Нуди квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ. Произведено на GM OE спецификација за вклопување, форма и функција. Се вклопува во Изберете : 2006-2009 Pontiac G6 и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите