.

.

Дизајн Куќа Комерцијална Безбедност Грабне Бар 30

Дизајн Куќа Комерцијална Безбедност Грабне Бар 30

DEN 1.00
Износ

Дизајнерската Куќа 514059 Комерцијална Безбедносна Шипка е изработена од нерѓосувачки челик 304 и цевки со 18 мерачи. (6) завртките од 4,5 инчи на 2 инчи доаѓаат со оваа лента и остануваат скриени кога се инсталираат за чиста завршница. Користете ги овие завртки за да ја зацврстите безбедносната лента на ѕид. Направена со нерѓосувачки челик со сатенска завршница, оваа лента за фаќање може да издржи 1000 килограми сила на влечење и ќе остане цврста по долгогодишна употреба. Оваа комерцијална безбедносна лента за грабнување е со должина од 30 инчи со дијаметар од 1,5 инчи и има тешки цевки со 18 мерачи. Клиренсот на ѕидот е 1,5 инчи за лесно држење. Оваа лента Е ВО согласност СО АДА за да обезбеди достапен дизајн за оние со попреченост. Дизајнерската Куќа 514059 Комерцијална Безбедносна Лента за Грабнување доаѓа со 10-годишна ограничена гаранција која штити од дефекти во материјалите и изработката. Комерцијалната безбедносна шипка за грабнување мери 30 инчи на 1,5 инчи и има тешки цевки со 18 мерачи. Бар Е ВО согласност СО АДА за да обезбеди достапен дизајн за оние со посебни потреби. Направена со нерѓосувачки челик со сатенска завршница, оваа лента за фаќање може да издржи 1000 килограми сила на влечење. Клиренсот на ѕидот е 1,5 инчи за лесно држење. 10-Годишна ограничена гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите