.

.

Логитех К845ч Механичка Осветлена Тастатура, Прекинувачи За Цреши, Силни Прилагодливи Ногарки За Навалување, Компактна Големина, Алуминиумско Куќиште, Клучеви, USB К?

Логитех К845ч Механичка Осветлена Тастатура, Прекинувачи За Цреши, Силни Прилагодливи Ногарки За Навалување, Компактна Големина,

DEN 343.68
Износ

К845 МЕХАНИЧКИ ОСВЕТЛЕНИ Ги Исполнуваат Механичките Осветлени К845, кабелската тастатура што ја спојува прецизната механика со модерен алуминиумски дизајн. Прилагодлив агол, избор на механички прекинувачи и 5 опции за позадинско осветлување ви овозможуваат да работите удобно со часови. Тоа е чувството на пишување што го сакате - сега дизајнирано за работа. ПРЕЦИЗНОСТ. БРЗИНА. ТОЧНОСТ зошто да одите механички? Прецизните прекинувачи нудат мултисензорно искуство за пишување што им овозможува на корисниците да пишуваат со брзина и точност. Изберете помеѓу линеарни, тактилни и кликнати механички прекинувачи за звукот и почувствувајте дека одговара на вашиот стил на пишување. Прекинувачите доаѓаат во пет варијанти-од кои сите беа тестирани до 50 милиони кликања. ВАШИОТ ИЗБОР НА МЕХАНИЧКИ ПРЕКИНУВАЧИ ЗА КЛУЧЕВИ ЦРВЕНИТЕ прекинувачи имаат линеарен механизам, идеален за брза реактивност и непречено искуство со пишување. - Линеарни прекинувачи.. Технологија на клучеви : Механичка Тастатура/Технологија За Поврзување На Тастатурата : Кабеллокализација : Англиски Тастатура/Карактеристики На Тастатурата : Осветлена Тастатура/Карактеристики На Тастатурата : Прилагодлива Висинска Тастатура/Карактеристики На Тастатурата : Интегрирано Осветлување На Тастатурата/Карактеристики На Тастатурата : Прилагодлива Тастатура/Карактеристики На Тастатурата : Тастатура Со Целосна големина позадинско осветлувањекастатура/Интерфејс Домаќин На Тастатурата : Усб Тастатура/Висина На Тастатурата : 5каста Тастатура/Ширина На Тастатурата : 17.13"К Eyборд/Длабочина На Тастатурата : 0.26"W Осум (Приближно) : 1.72 Lbpackage Содржина : K845 Поддржана Механичка Осветлена Кабелска Платформа : Windowsentrientaly : Yesenwormental Certification : Weee Еколошки сертификација : Rohslimited Гаранција : 1 Годишна Содржина На Пакетот K845 Механички Осветлен Кабел " Прилагодлив Навалување Од 4-8 Степени И Тенок Преден Дел Ви Овозможува Да Пишувате Под Удобен Агол. Изберете Помеѓу црвени, Сини или Кафеави прекинувачи за вистинското ниво на повратни информации за звукот и тактилните клучеви. Белото позадинско осветлување во 5 обрасци ви овозможува да бидете продуктивни на вашиот пат-дури и во мракот. Модерен и издржлив алуминиумски дизајн ви ја дава целата механика на тастатурата за игри во елегантен премиум пакет што трае. Тастатура со целосна големина со бројна подлога и КОПЧИЊА FN-сето тоа во изненадувачки компактен отпечаток.

R

Им се допаѓа и на купувачите