.

.

Solidtek Мини Тастатура Копчиња Со Touchpad Глувчето KB-540U

Solidtek Мини Тастатура Копчиња Со Touchpad Глувчето KB-540U

DEN 415.84
Износ

Тастатурата Солидтек 540, тастатура ПОС има вградена тачпад, ви овозможува да работите чисто и паметно во вашата продажна средина.Мини големината во 88 копчиња со целосни функции на тастатурата обезбедува решение за заштеда на простор, погодно за која било продажна станица, банкарство и кој било друг вид комерцијални апликации. Покрај тоа, солиден и отпорен на истурање дизајн гарантира продолжен животен циклус. Со Солидтек тастатури секогаш можете да се потпрете на цврсти перформанси на карпи и најновите карактеристики што ви помагаат поефикасно да го користите вашиот компјутер. Solidtek Мини Тастатура 88 Копчиња Со Touchpad Глувчето KB-540 U Создава побрзо време на одговор за корисниците со долготраен, продуктивен живот. Кабелска тастатура / технологија за поврзување на тастатурата за максимална сигурност и лесна употреба. Мембранските клучни прекинувачи се одлични за поделби како индустриски контроли и телекомуникациски системи. Тие нудат низок профил, ангажирање на пишување и подолг животен век. Тачпад нуди стабилни лево-десни кликови, лизгање, влечење, зумирање и многу повеќе. Функција На тастатура/тастатура Отпорна на истурање за максимална продуктивност со дополнителна сигурност. Тастатура со поддршка на компјутерски уред за максимална ефикасност и погодност. Приклучете ја и Репродуцирајте ја тастатурата со КОМПЈУТЕРОТ и одете.

R

Им се допаѓа и на купувачите