.

.

ТАСТАТУРА Е03601П15ПК

ТАСТАТУРА Е03601П15ПК

DEN 319.84
Износ

Овој производ ја содржи патентираната Технологија Рио. Повеќето тастатури користат стандардни 55 грама сила потребни за регистрирање на секое копче, Ergо Технологијата има 5 различни нивоа на сила. Од 35 грама до 80 грама - кои одговараат на јачината на прстот што ги допира клучевите. Резултатот е поголема удобност за вашите раце. ТАСТАТУРАТА на ТАСТАТУРАТА e03601p15pk нуди сигурно решение за внесување/навигација со максимална продуктивност. Пс/2 поврзување за лесна врска. Мембранските клучни прекинувачи се одлични за поделби како индустриски контроли и телекомуникациски системи. Тие нудат низок профил, ангажирање на пишување и подолг животен век.

R

Им се допаѓа и на купувачите