.

.

Ловечки лак за лов на стрелаштво со брзина, до FPS, одмазда со комплет за DRTH

Ловечки лак за лов на стрелаштво со брзина, до FPS, одмазда со комплет за DRTH

DEN 165.28
Износ

Како и ниту еден друг лак на пазарот, одмаздата пука побрзо со помалку вибрации и бучава. Подигачот е изработен од 6061-T6 алуминиум за продадена рамка. Со употреба на патентиран хибриден дизајн на камера, постигнуваме синхронизација со голема брзина со повеќе прилагодувања на должината на цртање. Не е потребен лак за лак за извлекување должина и промена на тежината . само прилагодете ја поставената завртка до должината што ја посакувате. Затегнати екстремитети на фиберглас додаваат на брзиот рејтинг на брзината на 350 FPS и да се обезбеди издржливост. Спакувано со премиум компоненти, вклучително и машински алуминиумски поглед и стрела, трепет, стабилизатор, лента за зглобот, јамка и поглед на поглед • Не е потребно лак за да се прилагоди должината или тежината на цртањето. • Вклучените амортизери на екстремитетите ги намалуваат вибрациите без да додадат многу тежина. • Сосема и мазен циклус на цртање. • Двокреветни запирања на камерата создаваат цврст заден крај. • 5 пински погледи со без-алатка, прилагодување на мирко, копчиња за кликнување за ветровито и издигнување. Вклучува светло на видот за лов на слаба светлина.

R

Им се допаѓа и на купувачите