.

.

Наредник Лб 29 Сложено Пакување Со Лак со 3-Пински Поглед, Одмор Со Стрелки, Треперење, Стрели, Штитник За Раце И Јазиче Со Прсти

Наредник Лб 29 Сложено Пакување Со Лак со 3-Пински Поглед, Одмор Со Стрелки, Треперење, Стрели, Штитник За Раце И Јазиче Со

DEN 3.33
Износ

Преглед : Наредникот Соединение Лак беше направен со стрелците во умот! Новиот 2015, Сас Наредник 55 фунти Соединение Лак дава стрелците со највисок квалитет опрема за да ја погоди областа со доверба. Овој лак за стрелаштво/лов брзо станува еден од најжешките продавачи на пазарот. Лакот има оска до оска од 40,5", должина на нерешено од 29 " и пука 235 стапки во секунда!. Овој лак е компактна моќност! Цпу машинските близнаци камери го прават овој лак еден од најмазните што некогаш сме ги застрелале. Со оглед на тоа што овој лак има камери близнаци, има и многу малку"лази" кога ќе се подготвите да ги оставите стрелите да летаат. Овој сложен лак има силен парче-слоевит екстремитет кој се користи за цртање тегови од 55 килограми. Така е; овој лак треба да биде со вас уште многу години. И пакетот доаѓа со се што ви треба за почеток. Екстремитетите се сместени на место со задни вртечки џебови на екстремитетите, што формира силна врска со крути толеранции за зголемена точност. Жлебовите со меурчиња на кревачот гарантираат дека ќе постигнете цврст стисок, секој пат. Кога низата е пуштена, стрелката е испратена трки од лак со извонредни брзини од 205-235 стапки во секунда. Определување : Компресирани Стомачни Екстремитети За долг животен Век Лак Прилагодлив Вид Нацртајте Тежина : 55 килограми 3-пински Алуминиумски Лак Поглед Пресврт Стрелка Одмор Спецификации : Нацртајте Должина : 27-29" Тежина На Цртање : 40-55 фунти Оска До Оска : 40,5" Висина На Заградата : 7,25" Отпуштете : 65% Максимална Брзина : 235 FPS Препорачана Стрелка : 30" јаглеродна и алуминиумска стрелка препорачана Мрежа тежина : 4 килограми Пакет Содржина : 1 x Сас Наредникот Соединение Лак 1 x 3-пински алуминиум Лак Глетка 1 X 4-Стрелка Треперење Црна 2 X Алуминиум Стрели 1 X Пресврт стрелка одмор 1 x armguard 1 X Прст Таб 1 X Точна Глетка 1 X Стрелка Одмор 1 X Кабел Стража 1 X Рачно Компресирани abs екстремитети за долг Живот Лак. Прилагодлив Поглед. Нацртајте Тежина : 55 килограми. Максимална Брзина : 235 FPS. Пушти : 65%.

R

Им се допаѓа и на купувачите