.

.

Почетна Медиуми Акт Брза Брзина Шаради

Почетна Медиуми Акт Брза Брзина Шаради

DEN 2.67
Износ

Дејствува Брзо Е Шаради, но побрзо, со истовремено осакатување. Во оваа брза игра со шаради, еден "Погодувач" има задача да ги погоди различните шаради што глумат повеќе "Актери". Фати сите играчи дејствуваат во исто време. Секој"Актер" има 15 секунди да го соопшти својот збор пред да истече тајмерот. Ако правилно се погоди шарада, тој играч едноставно превртува нов тајмер за песок и започнува одново. Играчите продолжуваат додека не се пропушти шарада. Кога ќе заврши рундата, и на"Погодувачот" и на"Актерите" им се доделуваат поени за секоја правилно погодена шарада. Потоа ротирајте со нов играч преземајќи ја важната улога да погодите што прават сите. Акција спакувани забава и смеа За целото семејство, Дејствува Брзо зема шаради на сосема ново ниво. Дали ќе дејствувате доволно брзо за да ги победите вашите конкуренти? Содржината вклучува : 144 Картички, 9 Тајмери За Песок Од 15 Секунди, Рампа За Резултати, Молив, Упатства. За 4 или повеќе играчи. Се препорачува за возраст од 10 и повеќе години. Произведено Во Канада. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете ја со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите