.

.

Audio2000s AST4322B Подот Статив Микрофон Стојат Со Лизгачки Бум И Способност За Одржување На Два Микрофон Клипови

Audio2000s AST4322B Подот Статив Микрофон Стојат Со Лизгачки Бум И Способност За Одржување На Два Микрофон Клипови

DEN 319.84
Износ

AUDIO2000 S AST4322 B е држач за микрофон за статив на подот со лизгачка рака за бум. AST4322 B вклучува лизгачка рака за бум, така што овој држач за бум е способен да држи два клипови за микрофон и два микрофони истовремено. AST4322 B може да функционира и како штанд за директно микрофон.AST4322 B исто така му овозможува на корисникот да додаде повеќе лизгачки краци за бум таквиот држач може да собере повеќе од два клипови за микрофон во исто време. Прилагодливото навалување и продолжување на повеќекратните краци на бум го олеснуваат поставувањето на повеќе микрофони или други уреди пред изворот на звук без да заземаат вреден простор на подот. Без разлика дали користите раце за бум или го преклопувате рамно за употреба како прав држач, држачот ЗА микрофон AST4322 B нуди исклучителна разноврсност и практичност во која било фаза или студио за снимање. Покрај тоа, целата метална конструкција НА AST4322 B го прави издржлив и сигурен држач за микрофон. Микрофонот Стои со Бум. Држач за микрофон Способен Да Држи Дополнителни Повеќекратни Бумови. Држач за микрофон Способен Да Држи Два Клипови За Микрофон со Вклучениот Бум. Држач за микрофон Способен Да Држи Повеќе Од Два Клипови За Микрофон и микрофони со Дополнителни Бумови. Бум Конфигуриран да Се Лизга долж Исправениот Држач за Микрофон.

R

Им се допаѓа и на купувачите